Автоцентр “ЛИГА ДРАЙВ” - офіційний дилер MG, м. Хмельницький, Україна
Лига Драйв

Варіатори для MG ZS та MG5

Shandong SAIC Transmission набирає оберти!

Наприкінці 2018 року заводі Shandong SAIC Transmission Co., Ltd. в районі Фушань, з виробничої лінії зійшла нова автоматична коробка передач TS11 (CVT180). Найсучасніша автомобільна трансмісія, що забезпечить швидке прискорення автомобіля, а також дозволить розвитку підприємства «розігнатися» – до річного випуску 400 000 комплектів TS11, 400 000 комплектів TM11, 200 000 комплектів безступінчастих автоматичних трансмісій TS11E для електромобілів, а загальна виробнича потужність перевищить мільйон комплектів.

Це буде найбільша в країні виробнича база автоматичних коробок перемикання швидкостей. У виробничому цеху автоматичних коробок передач TS11 (CVT180), через високу точність виробу, після одягання білого халата, чохла та головного убору необхідно пройти повітряний душ перед входом у цех. Роботи зайняті на своїх робочих станціях. Складальна лінія TS11 (CVT180) має високий ступінь автоматизації, а станції складання ключових деталей повністю автоматизовані.

Велику роль відіграла розумна логістика, яка тільки-но запущена, транспортери доставляють вантаж точно за встановленими маршрутами.

Яка різниця між автоматичною коробкою передач TS11 (CVT180) у порівнянні зі звичайною коробкою передач?

У майстерні співробітник представив трансмісію відразу за конвеєром. «Ця вдосконалена трансмісія використовує гідравлічний перетворювач крутного моменту, планетарну рядну структуру, дворежимний лопатковий насос, сталевий ремінь безперервної зміни швидкості, незалежну гідравлічну схему керування та захисту в режимі пуск-зупинка. Може підтримувати багато модельний режим і мульти платформенні додатки. Це продукт з перевагами у вартості, технічними перевагами та перевагами в продуктивності». Співробітники сказали, що для водіїв і пасажирів цей тип трансмісії буде мати більший комфорт, перемикатися без ударів і економити пальне.

Продуктивність і переваги очевидні, що робить TS11 (CVT180) конкурентною на ринку. «Трансмісія TS11 одразу пішла у масове виробництво після офлайн-церемонії в жовтні 2018 року. Наша база поставок також розширилася з бази Чженчжоу до двох баз у Чженчжоу та Нанкіні», – сказав журналістам Пу Бін, генеральний менеджер Shandong SAIC Transmission.

Після того, як TS11 (CVT180) оселився в районі Фушань, він приніс низку хороших новин. Пу Бін повідомив журналістам, що нова модифікація TM11 буде вироблятися на базі Фушань. Штаб-квартира вже вступила в стадію досліджень і розробок, а нова стадія виробництва на заводі повинна розпочатися в другій половині 2020 року. Тут також вироблятимуть нову трансмісію енергії TS11E. Після повного запуску виробництва потужність перевищить мільйон комплектів на рік. Це, безсумнівно, змусить багатьох постачальників нижче за течією оселитися в районі Фушань.

Чжан Тяньмін, міністр економіки, торгівлі, науки і технологій департаменту Технопарку Фушань, повідомив, що багато постачальників вже планують оселитися в прилеглій місцевості. Shandong SAIC Transmission також активно зв’язується з комітетом управління Fushan Park High Tech Zone для створення платформи для спілкування та просування більш якісних допоміжних проектів Інвестиції в парк.

Обсяг автоматизації досягає 70%

Чжан Тяньмін повідомив, що проект має найсучаснішу інтелектуальну виробничу лінію у світі. Все основне обладнання, наприклад промислові роботи, імпортується з Німеччини та Японії, обсяг автоматизації всієї лінії досяг 70%, а стабільність продукції – майже 100%. SAIC Motor перенесе частину своєї штаб-квартири в Шанхаї до району Фушань, продовжить покращувати свої незалежні інноваційні можливості, заповнить прогалини у внутрішніх дослідженнях і розробках автоматичної коробки передач та індустріалізації, а також підтримуватиме свою продукцію на високому міжнародному рівні. Продукція замінює імпорт. Він завоював прихильність таких відомих виробників автомобілів, як GM, Volkswagen, Nissan і Roewe. Після його розміщення він зможе швидко зайняти внутрішній і зовнішній ринок трансмісій. За оцінками, річний обсяг виробництва компанії досягне 8 мільярдів юанів, а податкові надходження досягнуть 600 мільйонів юанів.

 

Хочете придбати авто Варіатори для MG ZS та MG5

Залиште свої контактні дані, і ми Вам перетелефонуємо

Запис на тест-драйв

Залиште свої контактні дані, і ми Вам перетелефонуємо